Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Mała poprawka w like'ach. :-)

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

Mam propozycję, by dodać polskie znaki przy lajkowaniu, przykład:

en3qrr.jpg

Myślę, że nie jest to coś wielkiego, ale taka poprawka mogłaby być, dla wszystkich

użytkowników z literkami: ś,ź,ć,ż i znakami specjalnymi.

Pozdrawiam,

Ernest.

Opublikowano

Nie, bo zaraz wysyłanie wiadomości do parasolek się zepsuje i mogą z tego wyniknąć problemy większe niż pozostawienie aktualnego stanu.

Opublikowano

To nie jest za bardzo potrzebne, a może spowodować sporo błędów.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja z kolei jestem na tak, trochę nieprofesjonalnie forum wygląda właśnie przez takie drobne błędziki jak code, ten brak polskich znaków jest jeszcze mniejszym błędem ale składa się na dopracowanie forum. Ostatnio widziałem bardzo ciekawy filmik na XDA na którym było o programowaniu, prawdziwy programista napisze czysty, przejrzysty kod, w którym każdy kto chciałby pogrzebać nie miałby najmniejszego problemu. Tutaj też tak powinno być i stawiam na to, że tak jest, więc oczywiście:

TAK

Opublikowano

Lepiej nie komplikować obecnej sytuacji. Dopytam się jeszcze w tej sprawie jednak jeśli istnieje jakieś ryzyko pogorszenia sytuacji, to zostawimy to tak jak jest teraz.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...